Loading
Teemme perfect matcheja ja vaikuttavaa sisältöä!

Palvelumme

SEO NAME

Sisältöyhteistyö Instagram-vaikuttajien kanssa

Viesti vaikuttavasti ja tehokkaasti Instagram-vaikuttajien kuva- ja videosisältöjen avulla! Me ideoimme, etsimme TOP5OO-verkostostamme kohderyhmään sopivimmat vaikuttajat ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti kaikesta yhteistyöhön liittyvästä vaikuttajien kanssa (kontaktointi, sopimukset, ohjeistus, palkkiot jne).

SEO NAME

Sisällöntuotanto Instagramissa

Puuttuuko teiltä Instagram-tili? Kaipaatteko nykyistä aktiivisempaa otetta tilin ylläpitoon? Me hoidamme! Tuotamme kiinnostavaa Instagram-sisältöä, sekä ylläpidämme tiliä kommunikoiden seuraajien ja potentiaalisten seuraajien kanssa. Kysy lisää!


SEO NAME

Vaikuttaja-scouting

Etsimme ja valikoimme relevanteimmat vaikuttajan teidän tarpeeseen. Oli kyseessä sitten mainoskuvaukset tai näyttelynavajaiset me tiedämme keneen olla yhteydessä!

SEO NAME

Instagram-koulutus

Tarjoamme ammattitaitoista kohdennettua koulutusta. Aihealueita on mm. vaikutttaja- ja sisältöyhteistyön johtaminen, Instagram-tilin perustaminen, ylläpito, asiakaspalvelu, seuraajamäärän kasvatus, kiinnostavan sisällön tuottaminen. Ota yhteyttä niin selvitetään millaista koulutusta te kaipaatte!