Uutisia Monochromelta – yhdistymme Boksin kanssa yhdeksi toimijaksi

Haluamme kertoa teille kaikille, että Monochrome ja Boksi ovat yhdistyneet yhdeksi toimijaksi. Tämä on meidän tiimille valtavan iso asia, mutta myös merkittävä uutinen vaikuttajille ja asiakkaillemme. Yhdistymisen myötä Suomen vaikuttajakentälle syntyy yksi erittäin vahva toimija, joka tulee ainutlaatuisella tavalla yhdistämään vaikuttajatoimiston palvelun ja Boksin alustan teknologian.

Vaikka olemme itse todella innoissamme Monochromen seuraavasta vaiheesta ja integraatiotyön aloituksesta, moni kysymys on edelleen avoin. Myös vaikuttajat ja asiakkaat ovat kiinnostuneita siitä, miten yhdistyminen tulee näkymään käytännössä tulevien projektien kohdalla. Miten tähän on päädytty sekä miltä Monochromen ja Boksin yhteinen tulevaisuus näyttää?

Monochrome on aina pyrkinyt olemaan edellä aikaansa ja omaksumaan ensimmäisenä uutta alalla, joka jatkaa kehittymistään vielä pitkälle tulevaisuuteen. Tämä on tarkoittanut uusien liiketoimintamallien, kanavien, vaikuttajien ja työtapojen jatkuvaa omaksumista. Alustatalous on mullistanut monia toimialoja, ja nyt on myös meidän korkea aika ottaa harppaus eteenpäin ja selvittää, mitä mahdollisuuksia teknologia voi tuoda työhömme brändien kasvattamiseksi vaikuttajamarkkinoinnin keinoin.

Meille ja Boksille on ensiarvoisen tärkeää, että Monochromen liiketoiminta jatkaa kehittymistään, mutta moni asia pysyy täysin ennallaan. Sama tiimi työskentelee myös tulevien kampanjoiden parissa. Monochromen suunnittelua korostava tapa toteuttaa vaikuttajamarkkinointia pysyy ennallaan. Monochrome on aina ylläpitänyt ja osaltaan myös edistänyt vaikuttajien palkkiotason hyvää kehitystä ja näin tulee olemaan myös jatkossa. Kivan tiimin ja helposti hoituvien yhteistöiden lisäksi hyvä palkkiotaso on varmasti ollut yksi iso syy siihen, miksi vaikuttajat tekevät mielellään meidän kanssamme töitä.

Me olemme toteuttaneet valtavan määrän kampanjoita satojen vaikuttajien kanssa ja sen pohjalta olemme jo pitkään tunnistaneet tarpeen teknologian tuomille hyödyille. Boksin alustan hyödyntämisen myötä vaikuttajien, asiakkaiden ja toimistokumppanien manuaalinen työ helpottuu merkittävästi. Tämän lisäksi haluamme jatkossa tarjota enemmän läpinäkyvyyttä vaikuttajamarkkinoinnin kustannusrakenteeseen, joka lisää koko alan uskottavuutta kestävämmälle pohjalle. Tämä on kasvun paikka sekä Monochromelle että Boksille, jotka pystyvät jatkossa palvelemaan asiakkaita entistä laajemman vaikuttajaverkoston avulla. Monochromen asiantuntijuuden avulla myös Boksi kehittyy entistä asiakas- ja vaikuttajaystävällisempään suuntaan. 

Haluamme rakentaa ja kehittää koko alaa toimimaan entistä paremmin. Koko Monochromen toiminnan ajan tälle työlle on ollut iso tarve ja nyt voimme ottaa kehitystyössä entistä suuremman roolin. Haluamme myös olla avoimia, ja kuten aina, ovemme ovat auki kaikille ja sähköposti- ja puhelinlangat laulavat kaikille vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneille vaikuttajille, asiakkaille sekä kaikille yhteistyökumppaneillemme. Voitte olla meihin yhteydessä aivan kuten ennenkin, uudistukset etenevät asiakas- ja vaikuttajaymmärryksen ehdoilla ja tiedotamme niistä projektikohtaisesti. Olette kaikki meille äärimmäisen tärkeitä ja on ilo päästä työskentelemään teidän kanssa myös jatkossa.

Ystävällisin terveisin,
Monochromen tiimi

Haluatko kuulla lisää Monochromen ja Boksin laajentuvasta tarjonnasta? Monochromen asiakkuusvastaavat kertovat lisää!

Eero Prusila
eero.prusila@monochrome.fi

Katarina Kirvesmäki
katarina.kirvesmaki@monochrome.fi

Riikka Laitinen
riikka.laitinen@monochrome.fi

Jaa artikkeli!