Teemme perfect matcheja ja vaikuttavaa sisältöä!

Monochromessa hallitsemme kokonais­valtaisesti vaikuttaja­markkinoinnin. Tarjoamme vaikuttaja­markkinoinnin palveluita sopivimpien vaikuttajien löytämiseen, vaikuttaja­yhteistöiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä strategiseen konseptointiin ja mittaamiseen. Teemme vaikuttajamarkkinointia kaikissa sosiaalisen median kanavissa: Instagramissa, blogeissa, vlogeissa ja podcasteissa.

 

Vaikuttajasisällöt

Viesti vaikuttavasti ja tehokkaasti sosiaalisen median vaikuttajien sisältöjen avulla. Oli kyseessä sitten Instagram kuva- ja videosisällöt, blogikirjoitukset, vlogit tai podcastit me ideoimme, etsimme 5OO:n vaikuttajan verkostostamme kohderyhmään sopivimmat vaikuttajat ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti kaikesta yhteistyöhön liittyvästä (kontaktointi, sopimukset, ohjeistus, palkkiot jne).

Suunnittelemaamme ja toteuttamaamme vaikuttajasisältökampanjaan voit kurkata tästä.

Vaikuttaja-casting

Etsimme ja valikoimme relevanteimmat vaikuttajat teidän tarpeeseenne. Oli kyseessä sitten mainoskuvaukset tai näyttelyn avajaiset, me tiedämme keneen olla yhteydessä! 

Katso esimerkki onnistuneesta vaikuttaja-castingista tästä.

Vaikuttajatapahtumat ja workshopit

Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttajia osallistavia workshoppeja ja tapahtumia yritysten tarpeisiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hyvinvointiaamu-tapahtuma brändillesi tai vaikuttajat osana ideoimassa tuotetarjoamaanne?

Vaikuttajatapahtuma voi näyttää esimerkiksi tältä.

Mainoskuvaukset

Vaikuttajayhteistyöstä saa enten irti silloin, kun kokonaisuus on visuaalisesti ja strategisesti linjassa. Suunnittelemme ja toteutamme mainos-ja videokuvaukset tarpeisiinne kustannustehokkaasti.

Podcastit

Tiloistamme löytyy podcast-äänitystudio. Oletko vaikuttaja ja kiinnostunut omasta podcast-ohjelmasta? Tai yritys ja tarpeenanne on oma podcast-sarja markkinointiin? Kysy lisää!

Näin homma toimii

kohderyhmä

1

Suunnitellaan yhdessä ja määritellään kampanjan tavoitteet ja kohdeyleisö.

vaikuttajat

2

Valitaan mukaan sopivimmat vaikuttajat 5OO-verkostostamme.

sopimus

3

Sovimme vaikuttajien kanssa yhteistyöstä ja huolehdimme onnistuneesta toteutuksesta.

kampanja

4

Vaikuttajat tuottavat sisällön ja jakavat sen valituissa kanavissaan.

viesti

5

Viesti leviää vaikuttavasti tuhansille, jopa sadoille tuhansille kiinnostuneille seuraajille!

tulokset

6

Yhteenvedon aika! Mittaamme, analysoimme ja raportoimme tulokset.