Teemme perfect matcheja ja vaikuttavaa sisältöä!

Tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin ydin on oikeat vaikuttajavalinnat. Me Monochromella olemme erikoistuneet sopivimpien vaikuttajien valintaan sadoista itsenäisistä ja muiden agentuurien vaikuttajista. Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttajamarkkinoinnin ratkaisut kokonais­valtaisesti ja räätälöidysti. 

Ideoimme luovat vaikuttajamarkkinoinnin sisältökonseptit, autamme strategisessa suunnittelussa ja kanavavalinnoissa sekä hoidamme kampanjatoteutukset ja analytiikan. Teemme vaikuttajamarkkinointia suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa: Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat, podcastit sekä blogit.

Palvelumme

STRATEGINEN SUUNNITTELU & LUOVAT SISÄLTÖKONSEPTIT

Suunnittelemme vaikuttajatekemisen kokonaisvaltaisesti strategisiin tavoitteisiin perustuen. Ideoimme luovat konseptit ja toimenpiteet jotka jäävät mieleen, tukevat markkinoinnin tavoitteita ja puhuttelevat kohdeyleisöä kussakin kanavassa. Yhdessä vaikuttajien kanssa suunnittelemme kokonaisuuden, joka erottuu!

VAIKUTTAJAVALINNAT & PROJEKTIMANAGEROINTI

Löydämme yli rajojen vaikuttajat, jotka sopivat parhaiten brändillesi ja tavoittavat halutun kohderyhmän perustuen kattavaan kokemukseemme ja dataan. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti vaikuttajayhteistyön läpiviemisestä, oli kyseessä sitten yksittäinen kampanjalähtö tai pitkäkestoisempi projekti. Keräämme myös datan, taltioimme sisällöt sekä mittaamme ja analysoimme tulokset yhteenvetoraportin muodossa.

PR-YHTEISTYÖ

Suunnittelemme ja toteutamme näyttävät ja brändiuskolliset pr-paketit ja -tapahtumat. Kauttamme saat myös kutsuttua relevantit vaikuttajat tapahtumaasi tai lähetettyä kohdennetun ja puhuttelevan tiedotteen. Luonnollisesti myös raportoimme ja analysoimme saavutetun ansaitun median! 

MAKSETTU MAINONTA

Orgaanisen vaikuttajanäkyvyyden lisäksi tarjoamme kampanjasisällöille maksettua mainontaa eri somealustoilla, minkä avulla kampanjan tavoittavuutta nostetaan kohderyhmässä kustannustehokkaasti.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Verkostostamme löytyy myös monipuolinen kattaus luovia sisällöntuottajia, kuten tapahtumareporttereita, toimittajia ja valokuvaajia organisaation omien kanavien sisällöntuotantoa varten.

KOULUTUKSET

Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia vaikuttaja- ja sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen asiakkaan tarpeiden perusteella, oli kyseessä sitten esimerkiksi vaikuttajamarkkinoinnin parhaat käytännöt tai organisaation inspiroiva sisällöntuotanto sosiaalisen median kanavissa. Kurkkaa täältä pari esimerkkiä toteuttamistamme koulutuksista ja ole rohkeasti yhteydessä!

Näin homma toimii

kohderyhmä

1

Määritellään yhdessä kampanjan tavoitteet, kohdeyleisö ja kanavat.

vaikuttajat

2

Suunnittelemme konseptin ja tuomme mukaan sopivimmat vaikuttajat.

sopimus

3

Let us do the magic – huolehdimme yhteistyön onnistuneesta läpiviennistä.

kampanja

4

Vaikuttajat tuottavat ja jakavat sisällöt valituissa kanavissa.

viesti

5

Viesti leviää vaikuttavasti tuhansille, jopa miljoonille kiinnostuneille seuraajille!

tulokset

6

Yhteenvedon aika! Mittaamme, analysoimme ja raportoimme tulokset.

Miksi tehdä vaikuttaja­markkinointia?

1. Markkinoi aidosti siellä missä kuluttajat ovat.
2. Tykättyä ja kohdennettua markkinointia.
3. Suosituksiin uskotaan!