Teemme perfect matcheja ja vaikuttavaa sisältöä!

Monochromessa hallitsemme kokonais­valtaisesti vaikuttaja­markkinoinnin. Tarjoamme vaikuttaja­markkinoinnin palveluita kohde­ryhmälle sopivimpien vaikuttajien löytämiseen ja vaikuttaja­kampanjoista huolehtimiseen, ja strategisesta konseptoinnista mittaamiseen. Olemme erikoistuneet Instagramiin, jossa vaikuttaja­markkinoinnin ohella meiltä saat myös muut palvelut joiden avulla päästään tuloksel­lisiin ratkaisuihin.

 

Sisältöyhteistyö Instagram-vaikuttajien kanssa

Viesti vaikuttavasti ja tehokkaasti Instagram-vaikuttajien kuva- ja videosisältöjen avulla! Me ideoimme, etsimme TOP5OO-verkostostamme kohderyhmään sopivimmat vaikuttajat ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti kaikesta yhteistyöhön liittyvästä vaikuttajien kanssa (kontaktointi, sopimukset, ohjeistus, palkkiot jne).

Sisällöntuotanto Instagramissa

Puuttuuko teiltä Instagram-tili? Kaipaatteko nykyistä aktiivisempaa otetta tilin ylläpitoon? Me hoidamme! Tuotamme kiinnostavaa Instagram-sisältöä, sekä ylläpidämme tiliä kommunikoiden seuraajien ja potentiaalisten seuraajien kanssa. Kysy lisää!

Vaikuttaja-scouting

Etsimme ja valikoimme relevanteimmat vaikuttajat teidän tarpeeseen. Oli kyseessä sitten mainoskuvaukset tai näyttelyn avajaiset me tiedämme keneen olla yhteydessä!

Instagram-koulutus

Tarjoamme ammattitaitoista kohdennettua koulutusta. Aihealueita on mm. vaikutttaja- ja sisältöyhteistyön johtaminen, Instagram-tilin perustaminen, ylläpito, asiakaspalvelu, seuraajamäärän kasvattaminen, kiinnostavan sisällön tuottaminen. Ota yhteyttä niin selvitetään millaista koulutusta te kaipaatte!

Näin homma toimii

kohderyhmä

1

Suunnitellaan yhdessä ja määritellään kampanjan tavoitteet ja kohdeyleisö.

vaikuttajat

2

Valitaan mukaan sopivimmat vaikuttajat TOP5OO-verkostostamme.

sopimus

3

Sovimme vaikuttajien kanssa yhteistyöstä ja huolehdimme onnistuneesta toteutuksesta.

kampanja

4

Vaikuttajat tuottavat sisällön ja tekevät Instagram-postaukset.

viesti

5

Viesti leviää vaikuttavasti tuhansille, jopa sadoille tuhansille kiinnostuneille seuraajille!

tulokset

6

Yhteenvedon aika! Mittaamme, analysoimme ja raportoimme tulokset.