Teemme perfect matcheja ja vaikuttavaa sisältöä!

Monochromessa hallitsemme kokonais­valtaisesti vaikuttaja­markkinoinnin. Tarjoamme vaikuttaja­markkinoinnin palveluita sopivimpien vaikuttajien löytämiseen, vaikuttaja­yhteistöiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä strategiseen konseptointiin ja mittaamiseen. Teemme vaikuttajamarkkinointia kaikissa sosiaalisen median kanavissa: Instagramissa, blogeissa, vlogeissa ja podcasteissa.

 

Vaikuttajasisällöt

Viesti vaikuttavasti ja tehokkaasti sosiaalisen median vaikuttajien sisältöjen avulla. Oli kyseessä sitten Instagram kuva- ja videosisällöt, blogikirjoitukset, vlogit tai podcastit me ideoimme, etsimme 5OO:n vaikuttajan verkostostamme kohderyhmään sopivimmat vaikuttajat ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti kaikesta yhteistyöhön liittyvästä (kontaktointi, sopimukset, ohjeistus, palkkiot jne).

Suunnittelemaamme ja toteuttamaamme vaikuttajasisältökampanjaan voit kurkata tästä.

Vaikuttaja-casting

Etsimme ja valikoimme relevanteimmat vaikuttajat teidän tarpeeseenne. Oli kyseessä sitten mainoskuvaukset tai näyttelyn avajaiset, me tiedämme keneen olla yhteydessä! 

Katso esimerkki onnistuneesta vaikuttaja-castingista tästä.

Vaikuttajatapahtumat ja workshopit

Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttajia osallistavia workshoppeja ja tapahtumia yritysten tarpeisiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hyvinvointiaamu-tapahtuma brändillesi tai vaikuttajat osana ideoimassa tuotetarjoamaanne?

Vaikuttajatapahtuma voi näyttää esimerkiksi tältä.

Mainoskuvaukset

Vaikuttajayhteistyöstä saa enten irti silloin, kun kokonaisuus on visuaalisesti ja strategisesti linjassa. Suunnittelemme ja toteutamme mainos-ja videokuvaukset tarpeisiinne kustannustehokkaasti.

Podcastit

Tiloistamme löytyy podcast-äänitystudio. Oletko vaikuttaja ja kiinnostunut omasta podcast-ohjelmasta? Tai yritys ja tarpeenanne on oma podcast-sarja markkinointiin? Kysy lisää!

Näin homma toimii

kohderyhmä

1

Suunnitellaan yhdessä konsepti ja määritellään kampanjan tavoitteet ja kohdeyleisö.

vaikuttajat

2

Valitaan mukaan sopivimmat vaikuttajat 5OO-verkostostamme.

sopimus

3

Sovimme vaikuttajien kanssa yhteistyöstä ja huolehdimme onnistuneesta toteutuksesta.

kampanja

4

Vaikuttajat tuottavat sisällön ja jakavat sen valituissa kanavissaan.

viesti

5

Viesti leviää vaikuttavasti tuhansille, jopa sadoille tuhansille kiinnostuneille seuraajille!

tulokset

6

Yhteenvedon aika! Mittaamme, analysoimme ja raportoimme tulokset.

Miksi tehdä vaikuttaja­markkinointia?

Markkinoi aidosti siellä missä kuluttajat ovat.

Teemme vaikuttajamarkkinointia kaikissa sosiaalisen median kanavissa: Instagramissa, blogeissa, vlogeissa ja podcasteissa.

Tykättyä ja kohdennettua markkinointia.

Vaikuttajien tuottama autenttinen sisältö on pidettyä ja toimivaa markkinointia valitulle kohderyhmälle kustannustehokkaasti.

92% kuluttajista uskoo suosituksiin eniten.

Kun vaikuttaja suosittelee tuotetta josta tykkää, viesti leviää hetkessä tuhansille, jopa sadoille tuhansille kiinnostuneille kuluttajille.

Työskentele Suomen suurimman vaikuttajaverkoston kanssa.

Kattava 5OO vaikuttajan verkostomme mahdollistaa, että löydämme yrityksen kohderyhmälle kaikista sopivimmat vaikuttajat ja kanavat.