Teemme perfect matcheja ja vaikuttavaa sisältöä!

Tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin ydin on oikeat vaikuttajavalinnat. Me Monochromella olemme erikoistuneet sopivimpien vaikuttajien valintaan sadoista itsenäisistä ja muiden agentuurien vaikuttajista. Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttajamarkkinoinnin ratkaisut kokonais­valtaisesti ja räätälöidysti. 

Ideoimme luovat vaikuttajamarkkinoinnin sisältökonseptit, autamme strategisessa suunnittelussa ja kanavavalinnoissa sekä hoidamme kampanjatoteutukset ja analytiikan. Teemme vaikuttajamarkkinointia suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa: Instagram, YouTube, blogit, podcastit, sekä TikTok!

Palvelumme

VAIKUTTAJAVALINNAT

Löydämme vaikuttajat, jotka sopivat parhaiten brändillesi ja tavoittavat halutun kohderyhmän perustuen kattavaan kokemukseemme ja dataan. Teemme yhteistyötä yli rajojen niin somesta tuttujen kuin myös perinteisten julkkisten kanssa – parhain osuma on tärkein! 

LUOVAT SISÄLTÖKONSEPTIT

Ideoimme luovat konseptit jotka jäävät mieleen, tukevat markkinoinnin tavoitteita ja puhuttelevat kohdeyleisöä kussakin kanavassa. Yhdessä vaikuttajien kanssa suunnittelemme kokonaisuuden, joka erottuu – oli kyseessä sitten vangitseva some-sisältö, inspiroiva workshop tai seuraajia aktivoiva tapahtuma tai kilpailu.

STRATEGINEN SUUNNITTELU

Suunnittelemme vaikuttajatekemisen kokonaisvaltaisesti strategisiin tavoitteisiin perustuen. Tekeminen voi pitää sisällään niin pitkäaikaista brändilähettiläsyhteistyötä kuin myös taktisia markkinointitoimenpiteitä.

PROJEKTIMANAGEROINTI

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti vaikuttajayhteistyön läpiviemisestä, oli kyseessä sitten yksittäinen kampanjalähtö tai pitkäkestoisempi projekti. Keräämme myös datan, taltioimme sisällöt sekä mittaamme ja analysoimme tulokset yhteenvetoraportin muodossa.

PR-YHTEISTYÖ

Kauttamme saat kutsuttua relevantit vaikuttajat tapahtumaasi tai lähetettyä kohdennetun ja puhuttelevan tiedotteen tai tuotepaketin. Luonnollisesti myös raportoimme ja analysoimme saavutetun ansaitun median! 

Näin homma toimii

kohderyhmä

1

Määritellään yhdessä kampanjan tavoitteet, kohdeyleisö ja kanavat.

vaikuttajat

2

Suunnittelemme konseptin ja tuomme mukaan sopivimmat vaikuttajat.

sopimus

3

Let us do the magic – huolehdimme yhteistyön onnistuneesta läpiviennistä.

kampanja

4

Vaikuttajat tuottavat ja jakavat sisällöt valituissa kanavissa.

viesti

5

Viesti leviää vaikuttavasti tuhansille, jopa miljoonille kiinnostuneille seuraajille!

tulokset

6

Yhteenvedon aika! Mittaamme, analysoimme ja raportoimme tulokset.

Miksi tehdä vaikuttaja­markkinointia?

1. Markkinoi aidosti siellä missä kuluttajat ovat.
2. Tykättyä ja kohdennettua markkinointia.
3. Suosituksiin uskotaan!